Deelnemerslijst

In de vakgroep Voeding en Bewegingswetenschappen wordt onderzoek uitgevoerd waarvoor vrijwilligers nodig zijn. Het vinden van deelnemers is niet altijd makkelijk. Om dit makkelijker te laten verlopen willen we uw toestemming vragen om uw gegevens toe te voegen aan een deelnemerslijst. Het gaat om de volgende gegevens: naam, geboortedatum, contactgegevens, lengte/gewicht en of u wel of geen diabetes heeft. Deze gegevens zullen uitsluitend beschikbaar zijn voor onderzoekers van de vakgroep Voeding en Bewegingswetenschappen. Als u in de deelnemerslijst staat, kunnen onderzoekers van deze vakgroep u makkelijker benaderen voor onderzoeken die mogelijk voor u interessant zijn.

U kunt met het invullen van deze vragenlijst aangegeven of u wel/niet toegevoegd wilt worden aan deze deelnemerslijst. U kunt ook besluiten om sommige gegevens niet te laten toevoegen. Tevens kunt u aangeven als u (tijdelijk) geen informatie over de lopende onderzoeken wilt ontvangen. U kunt ten alle tijden uw gegevens laten wijzigen of laten verwijderen uit de deelnemerslijst door een email te sturen naar proefpersoon@dmrg.nl of te bellen/smsen/whatsappen met 06-40605622. Meer informatie over de verschillende onderzoeken kunt u terugvinden op www.proefpersoon.dmrg.nl.

Klik hier voor een Algemene brochure medisch wetenschappelijk onderzoek. Hierin staat algemene informatie over het meedoen aan onderzoeken als deelnemer. Meedoen aan wetenschappelijk onderzoek is vrijwillig. U bent dus nooit verplicht om mee te doen. Als u vragen hebt naar aanleiding van het lezen van deze brochure, kunt u contact opnemen met de beheerder van de deelnemerslijst.

Neemt u alvast een kijkje achter de schermen!

Wilt u meedoen aan onderzoek?

Wilt u meedoen aan onderzoek en informatie ontvangen over lopende onderzoeken waarvoor u wellicht geschikt bent als proefpersoon? Neem contact met ons op! Klik hier voor het aanmelden voor de deelnemerslijst van onze vakgroep. Een totaal overzicht van onze lopende onderzoeken kunt u hier vinden.

U wilt uw gegevens aanpassen of verwijderen?

U kunt ten alle tijden uw gegevens laten wijzigen of laten verwijderen uit de deelnemerslijst door een email te sturen naar proefpersoon@dmrg.nl of te bellen/smsen/whatsappen met 06-40605622. Of klik hier voor het wijzigen van uw gegevens of het uitschrijven van de deelnemerslijst.

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier: