www.proefpersoon.dmrg.nl

Welkom op de webpagina voor proefpersonen. Onze onderzoeksgroep bij de vakgroep Voeding & Beweginswetenschappen van de Universiteit Maastricht zoekt proefpersonen voor onderzoek naar: overgewicht, diabetes (type 2), dag- en nacht ritme, stofwisseling, energiegebruik en meer.

Meedoen aan onderzoek?

Wilt u meedoen aan onderzoek en informatie ontvangen over lopende onderzoeken waarvoor u wellicht geschikt bent als proefpersoon? Neem contact met ons op!
<– Klik hier voor het aanmelden voor de proefpersonenlijst van onze vakgroep.

Contact?

Wilt u een vraag stellen? Neem dan contact met ons op door hier te klikken. –>
We zijn ook te vinden op Facebook! https://www.facebook.com/diabetesmaastricht/


Overzicht lopende onderzoeken

Klik hier voor een overzicht van de lopende onderzoeken.


Evenementen

Informatie avond over onderzoek naar supplementen

Op woensdag 27 februari is de volgende informatiemiddag gepland. Het onderwerp van deze informatiemiddag is voedingssupplementen en diabetes onderzoek. In Limburg zijn steeds meer mensen met Diabetes type 2 (suikerziekte). Er zijn ontzettend veel voedingssupplementen op de markt die de gezondheid zouden verbeteren. Maar hoe wordt nou onderzocht of en hoe deze supplementen ook bij diabetes zouden helpen? Verschillende onderzoekers van Universiteit Maastricht zullen uitleggen hoe zulk onderzoek wordt opgezet en uitgevoerd en een tipje van de sluier lichten over hun recente bevindingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Vorige evenementen

Informatie avond 28 november 2018 18.45 uur

Klik hier voor korte uitleg over de biologische klok.